navrh

Kostecka Tomás kostecka.tomas na seznam.cz
Čtvrtek Březen 13 11:25:03 CET 2003


ZprávaNavrh je to zajimavy, ale.. 
Zijeme ve meste, ktere neni az tak velike. Preci me nechcete tvrdit, ze se nemuze domluvit na nejakych pravidlech fungovani site. 
Myslim si, ze pokud bude chtit Frantik do nasi site a vyuzivat paterni sit treba pro odber konektivity z druhe strany mesta, pak bude muset urcitym dilem prispet na posileni teto linky. Pokud ne, pak neni se o nicem bavit a na Kladne vzniknou uz tri site. Tri site, ktere nedokazi mezi sebou komunikovat. Tri site, ktere zasvini pasmo tak, ze bude za chvili k nepouiziti. Tri site, ktere budou produkovat AP a az se vsichni tri sejdou na jednom vezaku, pak si muzou podat ruce.

Ad Strestik. Pokud jsi nejak schopen zajistit pripravu na vytvoreni neziskove organizace a jsi si vedem toho, ze to ma nejaky smysl tuto organizaci vybudovat a zastresit tak celou Klfree, tak prosim te navrhni co se ma udelat. Ja nejsem schopen zjistit co je treba. Myslim, ze by byo zahadno se dostat k necemu z ceho budem vychazet a mit neco v ruce. Vim, ze je to mimo tvoji praci, ale myslim, ze by jsi neco mohl dat dohromady aspon tedy ramcove.
Beny
777/636569
ICQ 170499804

  ----- Original Message ----- 
  From: Jan Mracek 
  To: kladno na klfree.net 
  Sent: Thursday, March 13, 2003 11:08 AM
  Subject: navrh


  Navrhuji nepripojit nikoho kdo nefunguje v duchu czfree
  A to myslim velmy vazne.

  Jenik
------------- dal¹í èást ---------------
HTML p?íloha byla odstran?na...
URL: http://sluzby.klfree.net/pipermail/kladno/attachments/20030313/5ec7b150/attachment.html


Další informace o konferenci Kladno